Autor | Post | |
---|---|---|
: 0
PD: 8
|
PostID #50646
W tym temacie będą ścieżki dźwiękowe (ogólnodostępne z linków) które odzwierciedlają nasze postacie lub grupy postaci. Mogą to być znane i uznane utwory, mogą to być mało znane autorskie aranżacje czy kompozycje, ale ja preferuję, dla zachowania klimatu, wersje instrumentalne, chyba że coś naprawdę, ale to naprawdę w waszym przeświadczeniu pasuje jak złoto do czerni :) Można również dawać linki muzyczne do postaci już wymienionych - swoje propozycje, oraz do cudzych postaci. żródło obrazka https://www.artstation.com/artwork/N0QzP |
|
» | Zamieszczono 08-10-2020 18:480 | |
3984
PD: 2543
|
PostID #50647
Gisellehttps://youtu.be/EqK33rQfjEA Luna & Aden Rozalia Rozalia & Aleks Fiedora [Kalahari]
|
|
» | Zamieszczono 08-10-2020 18:520 | |
1670
PD: 1973
|
||
» | Zamieszczono 08-10-2020 20:230 | |
1361
PD: 1301
|
PostID #50649
Aleks Ja nie kłamię Nigdy nie kłamię Bez alibi Patrick Czy mogę oczyścić swoje sumienie, Jeśli jestem inny od reszty? Czy muszę uciekać i się ukrywać? Nigdy nie powiedziałem, że tego chcę, Ten ciężar przyszedł do mnie, I zadomowił się w środku Luna Bierzesz mnie za rękę, już widzę, kim jestem Naucz mnie walczyć, a ja pokażę Ci jak wygrywać Jesteś moją śmiertelną skazą, a ja twoim fatalnym grzechem Pozwól poczuć mi ukłucie, ból, pieczenie pod moją skórą Poddaj mnie próbie, a udowodnię, że jestem silna Aleks & Essy Bo mogliśmy być po prostu tobą i mną Wśród tych ścian Ale gdy wyjdziemy na zewnątrz Obudzisz się i zobaczysz, Że tak naprawdę to wszystko było bez sensu Malena do Javiera Kocham go, ale każdego dnia dowiaduję się Całe moje życie tylko udawałam Beze mnie jego świat kręciłby się dalej Świat pełen szczęścia, jakiego nigdy nie zaznałam Nayan do Zahrah Schwytałaś moje serce raz czy dwa razy Nie muszę pytać o powód - jestem twój, jestem twój Ruszyłbym Ziemię i przegrałbym walkę, Tylko po to, by zobaczyć twój uśmiech Bo ty nie masz żadnych wad, żadnych wad Rozalia do Aleksa Ale ty byłeś historią z trzaskającymi drzwiami I w jakiś sposób znów stałam się silna I nigdy nie straciłam ani chwili życia na ciebie, od tamtej pory Ale kiedy dotykasz mnie w ten sposób, I kiedy mnie tak całujesz To było tak dawno temu Ale to ciągle do mnie powraca Borys do Luny Nawet jeśli to będzie bolało Nawet jeśli będę próbować cię wypchnąć Czy wrócisz I przypomnisz mi, kim naprawdę jestem? Proszę, przypomnij mi, kim naprawdę jestem Craig To nie moja wina, że spojrzała na mnie To nie Twoja wina, że nie możesz ze mną konkurować Skończmy z tym, nalegam Nic się tutaj nie wydarzyło... tym razem |
|
» | Zamieszczono 09-10-2020 21:580 | |
: 0
PD: 1
|
PostID #50650
Kitta Ktoś w tłumie może być tym, kogo musisz spotkać Tym, który wreszcie podniesie cię z ziemi Ktoś w tłumie może zabrać cię tam, gdzie pragniesz Jeśli tylko jesteś gotowa na zostanie znalezioną
|
|
» | Zamieszczono 10-10-2020 15:250 | |
3984
|
PostID #50654
Luna do AdenaEilin Freya do Cypriana Tamira do Cypriana |
|
» | Zamieszczono 16-11-2020 19:080 | |
3984