Autor | Post | |
---|---|---|
1361
PD: 1301
|
PostID #48644
BEATRYCZE x MEHIM kokonik i osiłek dziedziczka fortuny i poszukiwany pirat krew Grace O'Malley i były stolarz Przecież mnie znasz na pamięć, przecież to wszystko wiesz. Mogę, ot tak, zostawić ten świat i biec za tobą, biec...
* *Beatrycze wzięła kubek i od razu wypiła połowę zawartości. -To kto wygrał?- zapytała. *Mehim 'Nie dokończyliśmy. Z punktów, ty' *Beatrycze spoglądała na niego. Po chwili przyłożyła palec do swojego policzka. -No to gdzie mój pocałunek?- zapytała. Najwyraźniej kolejne piwo dało jej odwagę. *Mehim uśmiechnął się do niej. 'Sądziłem że to będzie nagroda dla mnie jeśli przegrasz' - powiedział. Jednak, słowo się rzekło. Nachylił się do jej policzka, całując delikatnie. Przyglądał się jej, nachylony. Myślał o czymś intensywnie. Ale nie powiedział nic.
*Beatrycze faktycznie nie zrozumiała, ale wycofać się nie mogła. Zachichotała, kiedy połaskotał ją zarostem podczas pocałunku. Delikatnie się zarumieniła, kiedy ciągle był nachylony. #aesthetic picspam #pbc #relationship: lovers
|
|
» | Zamieszczono 26-11-2016 16:220 | |
1361
|
PostID #48645
ESSY x ALEKS złodziejka i asasyn artystka i kapitan niesubordynowana zołza i arogancki skurwysyn Miłość bowiem żąda odrobiny przyszłości, a myśmy mieli tylko chwile * *Aleks zamyślił się. 'Gdy spoglądam na swoją przyjaciółkę, teraz na ciebie, zadaję sobie pytanie co sprawia, że na pozór delikatna kobieta wybiera niebezpieczne życie' *Essy - Nikt nie lubi nudy, a to że jesteśmy słabsze nie znaczy, że nie pragniemy ekscytacji i przygody w takim samym stopniu, co mężczyźni. *Aleks 'Ekscytacje bywają najróżniejsze. Ludzie też. Z jakiegoś powodu większość kobiet woli siedzieć w domu' - powiedział. 'Nie próbuję tego oceniać. Raczej... zrozumieć. Mam brata. Czasem nas mylą. Z tym że on woli domowe pielesze i nawet konno nie zaryzykuje. Musi być coś co sprawia że człowiek gna przed siebie. *Essy - Chyba masz rację - wzruszyła ramionami. - Jest coś takiego, ale trudno to określić. Masz to ty, mam to ja, ma to twoja przyjaciółka... I nic się z tym nie da zrobić. A inni, co tego nie mają, nie zrozumieją. *Aleks założył ręce za głowę i oparł się mocno o krzesło, wychylając do tylu. 'Chyba wiem' - powiedział. wrócił do normalnej pozycji by znów zapełnić szklanki. *Essy - A to może być ciekawe. Słucham - podstawiła szklankę bliżej. *Aleks 'Gdy los porzuca człowieka, ten uderza o dno. Pije, szaleje. Później wraca na swoje miejsce. Pokorniejszy. Gdy to człowiek porzuci los, gna przed siebie aż z powrotem odnajdzie.' - upił świeżo nalanego rumu. *Essy - To brzmi szalenie... I prawdziwie. Trzeba dużej odwagi, by porzucić swój los i wtedy wszystko inne już nie wydaje się takie straszne - bawiła się szklanką. *Aleks roześmiał się. 'Przetrwają najsilniejsi. Albo to my władamy losem, albo on nami' - podniósł szklankę w geście toastu.
*Essy - Ciągnąć los za nos, to moja dewiza - stuknęła szklanką w jego szklankę. *Essy - Czasem tylko tak głupio wychodzi, jak człowiek próbuje przed samym sobą uciec... - wypiła. - Niedorzeczne i głupie. *Aleks zagapił się w szklankę. Niech to szlag. Co właściwie teraz robić? Wypływać? Czekać? Zadbał już o wszystkich. Również o Amelię. Miał okazję pomyśleć o sobie. *Aleks czuł, że utrafiła w sedno. Za dużo stracił by siedzieć i czekać aż te demony go dogonią. *Essy - Oho. Wyglądasz jakbyś się już zbierał do ucieczki. *Aleks 'Cholera... Spostrzegawcza jesteś. Żebyś jeszcze w żegludze tak cięta była jak w słowie, to bym cię złotem obsypał' - roześmiał się. 'Wolę nie myśleć ile już wiesz. Lub widzisz. To popsuje mi picie z radości' *Essy - Nie bój się, nikomu nie powiem - zachichotała. Po chwili nachyliła się do niego konspiracyjnie - Czasem dobrze jest uciec. Jak chcesz, mogę podrzucić cię na smoku, dokądkolwiek zechcesz. #aesthetic picspam #pbc #relationship: lovers |
|
» | Zamieszczono 26-11-2016 16:430 | |
1361
|
PostID #48646
AMELIA x MARTIN pani i pan ogniomistrz przyszłość i przeszłość obrończyni i grabieżca
Regret you? Nah.. At one point you were exactly what I needed #aesthetic picspam #pbc #relationship: lovers |
|
» | Zamieszczono 26-11-2016 17:080 | |
1361
|
PostID #49650
- Co było piękniejszego niż jej oczy? - Dusza, której nie miała żadna inna.
|
|
» | Zamieszczono 21-09-2017 13:360 | |
1361
|
PostID #49777
The greatest weakness The inconvenient mirror The dream which will end too soon #pbc #alekssy #missy #javiessy
|
|
» | Zamieszczono 22-11-2017 22:370 | |
1361
|
PostID #50631
ESSY x JAVIER marzycielka i wojownik złoto i srebro magia i technologia As long as we’re together, does it matter where we go? #aesthetic picspam #pbc #relationship: lovers
|
|
» | Zamieszczono 07-09-2019 20:370 | |
1361
|
PostID #50632
I could keep you safe, they're all afraid of me #missy #aesthetic picspam #pbc #relationship: ?
|
|
» | Zamieszczono 21-09-2019 18:520 |